De spelar om fyra miljoner

Så ska kändisarna spela hem fyra miljoner kronor i Milano

Foto: Jonas Blomquist
SPORTBLADET

Unibet Open är i gång och 305 spelare har slagit sig ner vid pokerborden. För Aftonbladet Poker berättar Unibets pokerkändisar om hur de ska vinna miljonerna.

Peter Swartling, talangscout:

– Jag förväntar mig att komma i pengarna eller på finalbordet. Man lägger ner ju ner mycket tid och sitter dessutom kvar några dagar om man åker ur. Så det är klart att jag blir besviken om jag inte vinner några pengar. Men visst tror jag att jag har en bra chans. Det finns många galna italienare här.

Emil Forselius, skådespelare:

– Förra turneringen var jag kvar från första till sista given och var nära att gå till finalbordet. I den här turneringen hoppas jag på bättre kort och att kanske komma i pengarna. Jag är ju realist så jag vet att jag inte kommer att vinna. Men självklart hoppas jag på att gå långt.

Dregen, artist:

– Jag känner mig förvånansvärt lugn inför turneringen Jag spelade för mesigt i Madrid så nu blir det superaggressivt spel från min sida. Jag måste ju ha deg så självklart siktar jag på miljonerna. Men jag har en förmåga att klara mig ganska länge så det ska inte bli några problem.

Magdalena In De Betou, skådespelerska:

– Mina förväntningar inför turneringen är att jag ska sitta här och spela poker och ta det lugnt. Jag tror att jag är ganska bra men det finns det många andra som är också. Men man är aldrig mer än sin sista seger. Det här är en ny turnering och jag börjar om här.

Cissi Ramsby, artist:

– Jag ska nog försöka känna in stamningen lite. Vinner jag turneringen kommer jag att pensionera mig. Men ärligt är jag inte så bra på poker. Eller halvbra kanske? Eller förresten, jag är nog rätt så bra för att vara amatör i alla fall.

Jonas Blomquist/Minimedia