Stjärnans sista chans

WSOP Europe kan vara Phil Iveys sista chans att vinna miljoner

SPORTBLADET

WSOP Europe kan vara Phil Iveys sista chans att vinna miljoner. Enligt ryktet har nämligen pokerstjärnan slagit vad om en stor summa pengar om att han ska vinna en Bracelet.

Foto: Full Tilt Poker

På diverse bloggar och forum på nätet ryktas det om att Phil Ivey, en av världens bästa pokerspelare och en minst sagt hängiven gambler, har slagit vad om miljontals dollar att han ska vinna ett armband i WSOP i år. Efter att de 55 eventen i Las Vegas var färdigspelade stod han tomhänt, men eftersom man delar ut armband i pågående WSOP Europe hävdas det att han fortfarande har chansen.

Chipleader i London

Nu är han chipleader med 24 spelare kvar i 2 500 pund H.O.R.S.E. Det verkar alltså stå mer på spel än den för Ivey futtiga prissumman på knappt 77 000 pund. I toppen är det dock många toppspelare som utmanar i denna turnering med ett av de starkaste startfälten någonsin.

Spelar mot storstjärnor

Daniel Negreanu, Max Pescatori, Isaac Haxton och Phil Hellmuth utgör tillsammans med Ivey de fem bästa just nu, och spelare som Howard Lederer, Jeff Lisandro, Gus Hansen och John Juanda är också kvar. Obekräftat svenske Kristian Eriksson är också kvar i turneringen och ligger i mitten av fältet. Räkna alltså med ståhej om Ivey tar sig hela vägen den här gången.

Pokermagazine.se/Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM