Här är vårens hetaste turneringar i Europa

SPORTBLADET

Våren är här och nya pokerutmaningar med den. Här är en titt på de hetaste turneringarna från mars och framåt, i urval av [extern länk].

EPT

I Europa är det slutspurt i EPT och nästa hållplats är Dortmund där huvudturneringen med 5 000 euro i inköp drar i gång den 10 mars. Den 18 april är det sedan dags för en ny EPT i San Remo för 5000 euro. Bara fem dagar efter att finalbordet avgjorts i Italien vankas det en kort resa till Monte Carlo där PokerStars EPT Monte Carlo Grand Final avslutar säsongen med en dundervecka. Där ligger inköpet på det dubbla, 10 000 dollar.

Nytt för i år i finalen är en ny struktur med hela 30 000 i startmarker i stället för 20 000 som förra året. Man kommer dessutom att erbjuda fler sidoevent med inköp från 500 euro till 25 000 euro i både No Limit Hold'em och Pot Limit Omaha.

Online

På nätet händer det också grejer, PokerStars har i början av april premiär för sin nya turneringsserie SCOOP (Spring Championship Of Online Poker).

Denna turnering är speciell eftersom den erbjuder ett brett utbud av turneringar i tre prisklasser: låg, medel och hög. Prispotten är unikt hög: PokerStars garanterar 30 miljoner dollar i potten med inköp nerifrån fem dollar upp till 25 000 dito.

Minimedia/Pokermagazine

ARTIKELN HANDLAR OM