Maria Mayrinck ny i Team PokerStars

”Min sanna passion”

SPORTBLADET

Maria Mayrinck, framgångsrik latinamerikansk pokerspelare, blir proffs och en del av Team PokerStars.

– Viktigt att jag tar den här chansen, säger hon.

Foto: Lina Olofsson/PokerStars
Maria Mayrinck spelar i kläder med PokerStars logotyp.

Hennes ansikte är väl känt på den internationella pokerscenen och hon var nyligen på omslaget av Cardplayer Brazil där hon berättade om sin pokerhistoria. Maria är väldigt ambitiös och populär, hon har över 200 000 besökare på sin blogg. Under WSOP 2008, blev hon den näst mest framgångsrika brasilianska spelaren.

Poker en passion

Maria är mer känd under namnet “Maridu”, och hon är fast beslutsam om att utvecklas ytterligare i sin pokerkarriär;

– Jag känner verkligen att det nya samarbetet med PokerStars kommer att förbättra mina möjligheter i pokervärlden. Eftersom poker är min sanna passion så är det mycket viktigt att jag tar den här chansen och ger mig tid till att utvecklas, säger Maria.

– Kontraktet ger mig en chans över hela världen och jag hoppas att jag kommer ges möjlighet att spela fler stora tävlingar i Europa.

Ihop med annat proffs

Maria är producent för ett stort TV-nätverk i Sydamerika. Hon skrev alldeles nyligen även kontrakt med pokeragenturen – Poker Icons, som även medverkade till att ro i hamn Marias avtal med PokerStars.

Hon ägnar all tillgänglig tid till att spela poker. Man kan tro att det kan skapa problem i hemmet, men eftersom hennes pojkvän är pokerproffset Jon “Apestyles” Van Fleet , så är det inga problem.