Cardoza Games satsar på ett helt nytt pokerteam

– tänker värva en stor, svensk spelare

SPORTBLADET

Som en kickstart på Cardozagames nya satsningar värvar man nu spelare världen över för att bygga upp Team Cardoza. Irländaren Donal Norton är en av de nya rekryteringarna, och nu letar man även efter stjärnor på den skandinaviska marknaden.

Team Cardoza kommer att bestå av såväl nya stjärnskott som etablerade spelare. Nyligen rekryterades irländaren alltså Donal Norton, som kom tvåa i Irish Open 2008, och har haft ett riktigt fint pokerår bakom sig. Och inför lanseringen hoppas man även på att hitta intressanta skandinaviska spelare att representera varumärket.

I april är Cardozagames en av sponsorerna nationskampen mellan de rivaliserande grannländerna Pokerfinnkampen. Några av namnen som ska spela för Cardozagames i den prestigefulla tävlingen är programledaren och pokerspelaren Anders S Nilsson och ståuppkomikern Marcus Palm, som ni kan läsa om i en färsk artikel

på aftonbladet.se.

Måns Ullerstam, poker manager på Cardozagames.com är förväntansfull:

– Vi satsar hårt över hela Europa nu, och engagerar oss i flera stora och små tävlingar. Bland annat kommer vi att skicka en stor mängd spelare till Irish Open, utöver Pokerfinnkampen.

Svensk stjärna värvas?

Enligt vad Sportbladet Poker erfar, är ett stort svenskt namn på ingång. En spelare, som varit omskriven under fjolåret. Vi kan förmodligen berätta mer om detta senare denna vecka.