Fräcka tjuvar slog till mot Boris Becker

"Flera har blivit rånade"

SPORTBLADET

Tennislegenden Boris Becker har blivit bestulen på sin plånbok under sin vistelse i Barcelona. Två personer låtsades vara fans som ville bli fotograferade med honom – men var tjuvar.

Foto: Lina Olofsson/PokerStars
Boris Becker.

Pokerbloggaren Lina Olofsson berättar om detta i

[extern länk].

Tjuvarna är en kille och en tjej som utger sig för att vara fans, som vill knäppa en bild där den ena av dem står bredvid stjärnan. När bilden är knäppt är plånboken borta.

Boris Becker är i Barcelona i egenskap av ambassadör för PokerStars, som är titelsponsor för Europatouren.

Snuvad på plonkan

På plats är även världsstjärnor som Daniel Negreanu. Han blev snuvad på plånboken exakt likadant, berättar Lina Olofsson:

”På vägen hem stöter han ihop med en tjej och en kille som han hejar på. Några sekunder efter att de har passerat varandra vänder de på klacken och går mot Daniel. De frågar om de kan få ta en bild tillsammans och som alltid annars svarar Daniel "javisst".

Väl tillbaka på hotellrummet var det plötsligt något som saknas. Plånboken! Han visste att han hade haft med sig den från affären och de enda han träffade däremellan var detta par som han låtit sig fotas med. Körkort, greencard, visakort och en massa annat men som tur var har han kvar pengar och sitt pass i alla fall”.

”Flera andra har blivit rånade”

Olofsson skriver vidare:

”Som om detta inte vore nog har även flera andra blivit rånade här i Barcelona”.