”Det var rätt äckligt att se på”

Ilari Sahamies sågar sin insats i TV-poker

SPORTBLADET

Ilari ”Ziigmund” Sahamies, som är skribent i tidningen Poker Magazine, berättar i sin senaste dagbok i tidningen om erfarenheterna från sändningarna av det populära programmet High stakes poker som visas på GSN. Och han är inte nådig i sin kritik av sitt eget spel.

Omslaget på senaste numret av Poker Magazine pryds av Phil Ivey. Inne i tidningen berättar Ilari Sahamies om hur dåligt han tycker att han spelat i TV-sänd poker.

Så här skriver den finske high stakes-stjärnan:

”High Stakes Poker sändes på ESPN och det var rätt äckligt att se på. Jag måste ha varit den sämsta spelaren i programmets historia, jag satt bara där trött och spelade som en synstation... Det är sant att jag var kortdöd och kanske är jag för hård mot mig själv, men om durrrr hade fått mina kort tror jag ändå att han hade vunnit med dem. Inte jag dock. Jag förvånas inte över att alla på 2+2-forumet undrar varifrån jag fått mina pengar när jag spelade så dåligt!”

I senaste numret av Poker Magazine berättar även ilari om hur det har gått för honom på nätet på de högsta nivåerna. Senaste numret har funnits ute i handeln sedan två veckor tillbaka.