”Har inte fått sparken”

SPORTBLADET

Isabelle Mercier kan ha fått sparken från PokerStars, säger ryktet.

Fel, säger Lina Olofsson.

– Detta är inte fallet, säger pokerbloggaren, som har insyn i pokerbolaget.

Foto: Neil Stoddart/PokerStars
Isabelle Mercier.

”Under EPT Barcelona avslöjades det att Isabelle Mercier inte längre representerar Pokerstars. Det är oklart om hon slutat eller fått sparken ... Isabelle Mercier som bland annat vunnit en WPT-titel har antingen fått sparken eller sagt upp sitt kontrakt med Pokerstars”, skriver Poker.se.

Kommentar

Detta antagande byggs på att en TV-kommentator, under Europatourtävlingen (EPT) i Barcelona, sagt att Isabelle Mercier inte längre är en del av Team PokerStars.

Men Lina Olofsson tar snabbt luften ur påståendet. Hon sköter den svenska rapportbloggen Pokerstarsblog.nu under EPT-tävlingarna och har en del koll på vad som händer – och INTE händer – inom PokerStars.

Skriver i blogg

Så här förklarar Lina Olofsson i sin blogg på

varför Isabelle Mercier inte spelade i EPT Barcelona:

”Läste precis på poker.se att man tror att Isabelle Mercier fått sparken från PokerStars. Detta är inte fallet. Hon är en av de populäraste spelarna i stallet och PokerStars har hittills aldrig sparkat något så ryktet är rätt absurt. Hon är trött på att leva det liv hon gjort nu i typ sex år och vill göra något annat. Hon valde det själv och jag vet att många på PokerStars blev besvikna”.