Så spelade kändisarna i Madrids stora tävling

Dilba började bra – men
åkte ändå ur riktigt tidigt

1 av 3
Mikael Norinder, Dilba Demirbag, Peter Swartling, Kjell Eriksson och Emil Forselius.
SPORTBLADET

Ingen av de svenska kändisarna i Unibet Open lyckades ”komma i pengarna”. Dilba hade en lovande start och slog bland annat ut pokerproffset Peter Eichhart. Sedan fortsatte Dilba sitt aggressiva spel innan hon stötte på patrull. Men hon skulle ändå dra det kortaste strået av alla kända spelare.

I sista handen hade Dilba 9-7 i spader. På floppen kom 10-9-8 i en regnbåge. Dilba satsade, en motspelare gick all-in och Dilba synade. Tyvärr hade hennes motståndare par i kungar – Dilba fick ingen hjälp på varken turn eller river och blev den första kändisen att lämna turneringen.

Dregen skyllde på t-shirten

Nästa kändis att åka ut blev Dregen och han var inte nöjd med sitt spel.

– Jag spelade väl lite en kombination av fegspel och dumspel som inte var så lyckad. Nästa gång kommer jag nog att spela mer aggressivt. Men så blir det när man är desperat, jag blev stressad när blindsen höjdes.

Dregen var inte heller bästa kompis med korten under turneringen.

– Det känns som att jag har lite otur. Får dåliga kort. Det bästa jag fick den här gången var ess-knekt och då var jag uppe mot två damer. I går spelade jag fem cashgames som gick sjukt bra. Då hade jag på mig en gammal sliten Guns n´Roses t-shirt som jag gillar. Tänkte fortsätta ha den under turneringen men struntade i det och satte på mig en helt ny fräsch t-shirt. Och kolla hur det gick, inte alls bra, säger Dregen i en snabbanalys av sin egen insats.

Tveksamt av Swartling

Peter Swartling hann precis sätta sig vid bordet efter att ha ätit middag när det var dags för honom att göra sorti. Hans par i knektar räckte inte för att dubbla upp.

– Jag spelade rätt tveksamt just innan middagen och var mer eller mindre tvingad att göra någonting. Lite trist att jag inte kunde vinna med mina knektar men som vanligt är knektar en hand som kan kosta på. Nu ska jag hem till hotellet ta en dusch och kolla på Lost. Sen blir det väl utgång, säger Peter Swartling.

Så gick det för ”Cicci” och ”Kjellan”

Cecilia Nordenstam höll sig kvar länge men fick dåliga kort och blev hela tiden synad när hon bluffade och blev till sist tvungen att kasta in handduken.

Kjell Eriksson försökte liva upp stämningen vid bordet

Radioprofilen Kjell Eriksson gjorde vad han kunde för locka till skratt, utrustad med en plasttjur som han kallade Fernandos och ett par konstiga solglasögon.

– Jag satt bredvid en kille från Finland som inte skrattade en gång på hela kvällen. Jag försökte liva upp honom och låtsades tappa kameran i mitt vattenglas, alltså jag la verkligen kameran i vattnet, men det blev ingen reaktion.

Till slut hjälpte varken lyckodjur eller psykningar för Kjell, som blev utslagen och fick resa sig från bordet.

– Det känns ok. I morgon kommer jag att strosa runt på stan. Jag är galen i att promenera och man har ju inte sett så mycket av Madrid hittills.

Norinder var chipleader

Pokerproffset Micke Norinder – som är sponsrad av arrangören Unibet – ledde ett tag turneringen när det var 65 spelare kvar, men halkade sedan ner i listan och blev till sist utslagen.

Emil hade skäl att fira

Emil Forselius var den av de svenska kändisarna som höll ut längst. Han var otroligt trött, men kämpade för att försöka att sig till sig till finalen.

Det gick inte den här gången men Emil kan i alla fall skryta med att ha gått längre än flera proffs och dessutom vann han matchen i matchen mellan kändisarna.

Party och mer ännu poker stod på programmet innan det var dags att sätta sig på planet tillbaka till Sverige.