”Jag började lite tveksamt”

Murat Sahan om att spela poker-SM

SPORTBLADET

Murat Sahan, ledamot i Svenska Pokerförbundets styrelse, fanns med i startfältet när SM i Short handed poker startade på söndagen. Detta som ett led i förbundets kampanj, där alla ledamöter ska spela något SM-event.

Här berättar Murat Sahan, som även är chefredaktör för Poker Magazine, för Sportbladets läsare om hur det var att spela SM-turneringen hos Unibet på nätet.

”Jag började spela lite tveksamt eftersom jag spelar turneringar så sällan, tror att detta var totalt den fjärde nätturneringen jag har spelat i år.

Lite kul var att jag hamnade på samma bord som en annan styrelsemedlem, Peter Linkhorst, vad är oddsen för det? Tyvärr blev han kortvarig då hans AA blev utköpta av motståndarens JJ. För mig gick det dock bättre och mina bra händer fick stå de flesta gångerna. Jag hade även tur i ett par potter av mindre karräktär och lyckades ta mig till pengarna.

Full gas

Väl i pengarna så lät jag försiktigheten fara och gasade på. Kanske inte så väl genomtänkt men otroligt kul. Är hyfsat nöjd med min insats även om jag kan förbättra mig på en del punkter. Var riktigt kul att spela SM och skönt att lyckas ta sig i pengarna, tror jag slutade i topp 40 någonstans.

Har fått blodad tand och ska spela något event till”.

Murat Sahan