Daniel Negreanu sågar Doyle Brunson Classic

”Den sämsta turneringen”

SPORTBLADET

Daniel Negreanu sågar Doyle Brunson Classic, årets sista WPT-turnering.

”Den sämsta turneringen i landet nu”, skriver han på Twitter.

Foto: AP
Daniel Negreanu.

Daniel Negreanu skickar meddelanden från sin mobil till sina fans. Och sågar Doyle Brunson Classic. Det är kalenderårets sista turnering i World Poker Tour – och en högt aktad sådan på WPT-touren. Men den glansen har falnat i Daniel Negreanus ögon.

Undrar över bordsplacering

Detta eftersom det inte verkade förekomma lottning inför bordsplaceringarna, insinuerar han – se hans twitter i faktarutan nedan.

Daniel Negreanu är för övrigt utslagen ur turneringen inför spelet torsdag kväll, svensk tid.

Twitter är ett sätt att blogga med korta kommentarer på internet, meddelanden som sänds via twittrarens mobiltelefon till andra intresserade som läser inläggen med sina mobiltelefoner. De går också att lägga upp med dator och läsas på dator men formatet är anpassat för mobiler, vilket gör skrivandet och läsandet mer mobilt.

FAKTA

Daniel Negreanu twittrar om sitt missnöje

”Wow Bellagio har officielt den värsta turneringen i landet nu. Skriv in dig efter en kille och du får position på honom vid bordet. Häpnadsväckande”.

”Vid mitt bord sitter Men och Scotty Nguyen och ElkY. Vi alla skrev in oss tillsammans”.

Sportbladet förklarar: Men Nguyen, Scotty Nguyen och Bertrand ”ElkY” Grospellier är alla spelare i världsklass, precis som Daniel Negreanu. De skulle alltså tjäna på att inte gå tillsammans till registeringen, om det nu skulle stämma att man bara fyller på borden i den ordning som spelarna registrerar sig.

ARTIKELN HANDLAR OM