Har förlorat 40 miljoner – skyller på svacka

”Om någon tror att det
inte är en svacka så är
de välkomna att möta mig”

SPORTBLADET

Han har förlorat över 40 miljoner kronor på onlinepoker i år. Men trots miljonraset oroar sig inte Tom ”durrr” Dwan över framtiden.

– Det har inte varit det bästa året, säger han till PokerListings.se.

Tom ”durrr” Dwan anses av många vara världens bästa onlinespelare. Under 2008 spelade han in över 35 miljoner kronor på nätet. I år har han dock spelat bort allt – och lite till. Men trots Dwans blytunga pokerår oroar han sig inte över pengarna och framtiden.

– Om någon tror att det inte är en svacka så är de välkomna att möta mig i alla spel jag spelar i. Det är allt jag har att säga, säger Dwan till PokerListings.se.

Stjärnan har heller inga planer på att sluta med pokern.

– Det verkar vara det bästa sätta att vinna mest guld. Så det kommer jag definitivt att göra, säger han.

Ny inkomstkälla

I och med hans kontrakt med pokersajten Full Tilt Poker kommer han även fortsätta representera spelbolaget vid de stora internationella turneringarna världen över. Och ersätta sina förluster med en helt annan inkomstkälla – sidovad.

– Jag försöker göra fler och fler. Hittills får jag 240 000 dollar om jag vinner , och jag försöker få tag i mer någonstans, säger han och fortsätter:

– Om man kan få upp värdet på en vinst till fyra eller fem miljoner dollar, för alla utom Brian Hastings tar det mer än en dag, så är det värt det.