Dumpade sin sambo – gifte sig med dealer

”Några dejter senare var det gifta!”

SPORTBLADET

Norrmannen Andreas Höivold blev oväntat uttagen till TV-programmet High Stakes Poker. Ännu mer oväntat: han träffade sitt livs kärlek där – en kvinnlig dealer som heter Vicki Ann Sims, berättar Poker Magazine.

Tidningens chefredaktör Murat Sahan var på plats under inspelningarna av High Stakes Poker i Las Vegas, i höstas.

– Jag träffade inte Andreas Höivold men har faktiskt träffat den där dealern som han gifte sig med en gång, säger Murat Sahan.

Han fortsätter:

– Hon var dealer i samband med sommarens poker-VM och även manager för en av turneringarna. Jättetrevlig. Och grymt vacker, alla bara satt och tittade på henne hela tiden, säger han med ett skratt.

Flirtade på sedel

Andreas Höivold, som har vunnit drygt 1,5 miljoner dollar i stora livepokerturneringar genom åren, inledde flirten genom att skriva namn och telefonnummer på en femtiodollarssedel som han gav henne i dricks.

”Dagen efter ringde hon upp och de började ses. Några dejter senare var de gifta!”, skriver Poker Magazine.

Dumpade sambo

Andreas Höivold hade ett förhållande – och var sambo – med en kvinna i Norge, när han blev tillsammans med dealern Vicki Ann Sims.

”Jag hade länge haft funderingar på att avsluta förhållandet. Jag tycker väldigt mycket om henne, men tyvärr bara som vän”, skriver han i sin blogg.

I sin blogg skriver han hur han skrev sitt namn och telefonnummer på en femtiodollarssedel och gav henne i dricks.

Detta efter att norrmannen ringt hem till sin sambo sen två år i hemlandet och avslutat förhållandet. "Jag hade länge haft funderingar på att avsluta förhållandet. Jag tycker väldigt mycket om henne, men tyvärr bara som vän" skriver han i bloggen.

Nu är han alltså gift med Vicki Ann Sims.

FAKTA

Andreas Höivolds största vinst...

...i pokersammanhang, inte i vanliga livet:

PokerStars EPT Dortmund.

När: 8 mars 2007.

Placering: 1:a.

Vinst: 672 000 euro.

Källa: thehendonmob.com

ARTIKELN HANDLAR OM