Isildur1 träder fram – spelar live i London

Ska delta i Big Game IV – men kan spela maskerad

SPORTBLADET

Isildur1 träder fram.

Den mystiske svensken kommer att spela Big Game IV i London – hans första liveturnering någonsin.

Sportbladet Poker granskade i går den hemlige svensken Isildur1, som tagit pokervärlden med storm sen debuten för ett halvår sedan och omsatt 32 miljarder kronor på sitt onlinespelande.

Nu har Isildur1 bestämt sig för att spela sin första liveturnering. Antanas ”Tony G” Guoga avslöjar nyheten på sin blogg.

”Ska krossa honom”

Det australiska pokerproffset har på sistone gjort allt för att locka Isildur1 till Big Game IV och till och med lovat att staka hela hans spel. Bönerna verkar ha fungerat.

– Jag pratade med honom i morse och han har bekräftat att han kommer att acceptera mitt erbjudande att staka honom i eventet. Jag är förtjust, men jag ska krossa honom, skriver Tony G.

Kan spela maskerad

Det är dock inte klart huruvida Isildur1 kommer att avslöja sin riktiga identitet. Det har tidigare pratats om att spela maskerad, och det är fullt möjligt att det blir just så.

– Men spelar han i mask kommer jag att lägga fram bevis på att det faktiskt är mannen bakom avataren, säger han.

Big Game IV är ett 48 timmars cashgame och spelas på Les Ambassadeurs i Mayfair, London, mellan den 11 och 13 april. Bland de bekräftade spelarna finns Luke ”Full Flush” Schwartz, Phil Laak och Jennifer Tilly.