Komikern ska spela poker – i klänning

Mårten Andersson spelar i tjejturneringen ”Poker Queen's Night”

Foto: jimmy wixtröm
spelar i kvinnokläder Komikern Mårten Andersson kommer finnas bland de startande i söndagens tjejturnering ”Poker Queen's Night” i Stockholm.
SPORTBLADET

Kändisbrudar och män i klänning vid pokerborden.

Det blir verklighet när Magdalena In de Betou bjuder in till "Poker Queen's Night” på söndag.

– Det ska bli skitkul, säger hon.

Det blir en salig blandning mellan amatörer och proffs, kända och okända när skådespelerskan och Paf-proffset Magdalena In de Betou bjuder in till pokerturnering på Tvålpalatset på Södermalm. Kändisar som Lia Boysen, Nour el Refai, Anna Book och Mi Ridell blandas med kända pokernamn som Åsa Holmberg och färska proffset Sofia Lövgren.

”Har mejlat tre gånger”

Amatörerna har fått gå i pokerskola hos Magdalena In de Betou för att kunna hänga med i svängarna.

– Det ska bli skitkul. Framförallt att få se mina adepter spela. De är hur taggade som helst i alla fall, Lia Boysen har nog mejlat tre gånger den här veckan för att hon vill träffas och prata starthänder, säger Magdalena In de Betou.

Två turneringar spelas

Två separata turneringar kommer att spela under kvällen, en för amatörerna och en för proffsen. I potten ligger tre paket till Paf Poker Challenge i Mariehamn 16 till 18 april, en turnering med en prispott på 75 000 euro.

Poker Queen's Night är främst en tjejturnering, men några få män kommer att få plats. Mårten Andersson och Robin Vestgärds finns med bland de bekräftade startnamnen. Dessa kommer kvällen till ära att spela i kvinnokläder.

ARTIKELN HANDLAR OM