Stjärnan är rasande: ”Tar det personligt”

”Tony G” vansinnig på ”Isildur1” efter avhoppet

besviken ”Tony G” hade fått ett löfte om att ”Isildur1” skulle komma till liveturneringen i London. Nu är stjärnan rasande på svensken när han valde att nobba – i sista stund.
SPORTBLADET

”Isildur1” ställde in Big Game IV – trots ett personligt löfte till Antanas ”Tony G” Guoga.

Nu rasar ”Tony G” mot den hemlige onlinesvensken på sin blogg.

– Jag tar det personligt, skriver han.

Det har varit pokervärldens största snackis de senaste veckorna, australiske pokerproffset ”Tony G:s” löfte om att den hemlige svenske stjärnan ”Isildur1” skulle göra sin debut i livesammanhang under Big Game IV i London som inleddes i går.

”Har blivit bluffad förr”

Men ”Isildur1” dök aldrig upp, i stället ställde han in med kort varsel med ett kort SMS till ”Tony G”, som nu är fly förbannad på svensken på sin blogg.

– Jag har blivit bluffad förr, men jag räknade med att ”Isi” skulle dyka upp och den här bluffen gör mig verkligen besviken. Jag tar det personligt. Jag är inte glad eftersom det var han som tog kontakten med mig, sen har vi ägnat en hel del tid åt at styra upp detaljerna och han gick med på att spela, skriver han.

Satt sitt rykte på spel

”Tony G” har all anledning att vara sur, att ”Isildur1” inte dök upp trots alla löften är en tung prestigeförlust för australiern som satt en stor del av sitt rykte på spel.

Samtidigt debatteras det flitigt i pokervärlden om huruvida allting varit en enda stor PR-kupp.

Big Game IV arrangeras av sajten Partypoker.com, som har ”Tony G” i sitt stall, och tävlingen har fått extrem uppmärksamhet tack vare diskussionerna kring Isildur1:s medverkan.

ARTIKELN HANDLAR OM