”Jag slår in ditt jävla huvud...”

Världsmästaren hotade motståndaren under dag 1 av EPT-finalen

Foto: pokerstars.tv
hotade motståndaren Den före detta världsmästaren Greg Raymer blev vansinnig på sin motståndare under dag 1 av EPT-finalen i Monte Carlo. Efteråt var stjärnan ångerfull när han pratade med Sportbladet Poker på plats.
SPORTBLADET

MONTE CARLO. Det hettade till rejält redan under den första dagen av EPT-finalen.

WSOP-mästaren Greg Raymer hotade att slå in skallen på en motståndare och fick stå över en spelrunda som straff.

– Det var dumt och onödigt, men han retade upp mig, säger han till Sportbladet Poker.

Greg Raymers utbrott var minst sagt chockerande, framförallt eftersom ”Fossliman” förmodligen är den snällaste personen som någonsin vistats i en pokerlokal.

Men strax före middagspausen av dag 1a tände 2004 års WSOP-mästare till rejält på sin ukrainske motståndare. ”Fossilmans” exakta ord var ”förlolämpa mig en gång till och jag slår in ditt jävla huvud”.

När Sportbladet Poker pratar med den förre världsmästaren efter speldagens slut är han ångerfull.

”Första gången”

– Det är första gången under min 18 år långa karriär som jag har gjort något liknande. Det var dumt och onödigt, men han retade upp mig, säger Greg Raymer.

Vad hände exakt?

– Han retade mig oavbrutet och sa att jag är en dålig spelare. Jag sa till honom att lägga ner, men han fortsatte bara. Sen dubblade jag upp när jag träffade ett färgdrag mot honom med all-in och då blev han riktigt jobbig. Och då sa jag ungefär att jag kommer att göra någonting om han inte lägger av.

”Fossilman” straffades med en spelrunda i skamvrån men berättar att han bett om ursäkt till sin ukrainske motståndare.

– Jag bad om ursäkt, han bad om ursäkt och allt är lugnt. Det är sånt som händer när två stora pojkar råkar i luven på varandra. Det är ingen stor grej, säger han.