Armbandet som är värt 15 miljoner kr

Vinner ”durrrr” minst ett WSOP-armband i sommar tar han hem miljonerna

Foto: wsopphotos.com
SPORTBLADET

Minst 15 miljoner kronor.

Det blir belöningen om Tom ”durrrr” Dwan vinner ett enda armband i årets WSOP – tack vare en mängd sidobet med flera av de största stjärnorna.

– Vinner jag blir det förmodligen min största vinstdag någonsin, säger han.

Foto: pokerstarsblog
Tom ”durrrr” Dwan.

Tom ”durrrr” Dwan har gjort sig känd som en av pokerns största och har spelat in över 50 miljoner kronor på cashgames online.

Som turneringsspelare live har han däremot inte varit med bland de främsta och han har aldrig vunnit något WSOP-armband. Det ska det blir ändring på i år och därför har ”durrrr” ingått en mängd sidobet med alla som varit intresserade. Han har gett sig själv oddset 3,25:1 på att vinna ett armband i årets tävlingar som inleddes i fredags och har fått spel från flera av pokervärldens största.

Ivey har spelat emot

– Phil Ivey och Daniel Negreanu spelade givetvis emot mig, tillsammans med en rad andra high-stakes proffs, säger han till Cardplayer.com.

Enligt ”durrrr” blir det mycket pengar om han om han lyckas vinna ett armband. Riktigt mycket pengar.

– Att vinna ett armband i år hade varit värt minst två miljoner dollar (15,7 miljoner kronor). Kanske mer, säger han.

”Kommer spela allihop”

För att klara sitt mål kommer Tom ”durrrr” Dwan att spela en mängd mindre WSOP-events i år, turneringar han normalt sett aldrig någonsin skulle ha spelat.

– Jag hade aldrig spelat typ 1 500 dollarseventen, men i år kommer jag nog att spela ett par i alla fall. Eller, jag kommer nog att spela allihop och se vad som händer.