”Vill möta honom i en mörk gränd”

Doyle Brunson går till attack mot vidriga bloggkommentarer

SPORTBLADET

Legendaren Doyle Brunson är trött på vidriga bloggkommentarer.

I ett inlägg går han till hårt angrepp mot signaturen ”LeeTheStrikerChagra” som bland annat skrivit att både Doyle och hans son kommer att dö inom ett år.

– Jag skulle gärna vilja möta honom i en mörk gränd, skriver Doyle Brunson.

Doyle Brunson.

Doyle Brunsons blogg publiceras på tolv olika sajter och varje inlägg får som följd väldigt många kommentarer, av varierande kvalitet.

Nu har den 76-årige legendaren, med tio WSOP-armband på meritlistan, fått nog på de allra grövsta påhoppen. Han tar upp signaturen ”LeeTheStrikerChagra” som exempel och går till hårt angrepp mot honom och hans likasinnade.

”Vet ingenting om poker”

– Han vet uppenbarligen ingenting om poker, för han förolämpar Daniel Negreanu och andra pokerspelare. Han kallade mig för ”ännu en cowboyhatt-bärande, tjock bondlurk från Texas” och inget fel med det. Men när han förolämpar min familj och spår att min son och jag dör inom ett år så har han gått över gränsen. Jag skulle gärna vilja möta honom i en mörk gränd nångång, skriver Doyle Brunson.

Pratar politik

I samma blogginlägg redogör Doyle Brunson för sina politiska åsikter.

– Demokrat, republikan, liberal eller konservativ. Är det bra för USA är jag för det. Om det betyder att vi fjärmar oss från andra länder så får det vara så.