Miljardsvensken: ”Vem är Skavlan?”

Viktor ”Isildur1” Blom jagas av succéprogrammet – men vet inte vad det är

SPORTBLADET

BAHAMAS. Pokerstjärnan Viktor "Isildur1" Blom har varit en megasnackis sen han avslöjade sin riktiga identitet under Pokerstars Caribbean Adventure (PCA) i helgen.

Nu kan Sportbladet Poker avslöja att talkshow-succén Skavlan försöker knyta upp den 20-årige svensken som gäst. Ett faktum som dock inte imponerar särskilt mycket på Viktor Blom.

– Skavlan? Jag vet faktiskt inte vem det är, säger han.

Foto: pokerstarsblog.com

När den 20-årige miljardsvensken Viktor "Isildur1" Blom röjde sin hemliga identitet under PCA på Bahamas blev han snabbt en enorm snackis och trycket på ynglingen är gigantiskt. Aftonbladet är hittills den enda mediekanal i världen som fått intervjua Pokerstars-proffset, men det handlar inte om bristen på försök.

Vill knyta upp Blom

Sportbladet Poker kan avslöja att talkshowsuccén "Skavlan" vill knyta upp Viktor Blom till programmet. Representanter för "Skavlan" har hört sig för till Sportbladet Pokers utsända reporter på Bahamas i hopp om att komma i kontakt med Viktor Blom.

När Sportbladet ställer frågan till Viktor Blom låter han inte särskilt imponerad. Främst eftersom han inte har den blekaste aning om vad "Skavlan" är.

"Tittar inte mycket på tv"

– Skavlan? Jag vet faktiskt inte vem det är, säger Viktor Blom.

Det är en talkshow som går både på Svt och NRK i Norge, det är typ det mest sedda tv-programmet i Sverige.

– Jaha, nä. Jag vet ändå inte. Jag tittar inte så mycket på tv.

Från Skavlans sida bekräftar man att man försökt komma i kontakt med Viktor Blom, men nekar till att det handlar om att boka honom till programmet.

– Vi har försökt få tag i honom. Men jag kan inte säga att vi har några planer på att boka honom till Skavlan. Samtalet skulle vara helt förutsättningslöst, säger Max Landergård på Skavlan.

MINIMEDIA
David Tanentsapf
Jonas Blomquist

ARTIKELN HANDLAR OM