Efter storsegern: ”Snälla sponsra!”

Randall "RandALLin" Flowers vädjan till pokerbolagen

SPORTBLADET

Han blev yngst genom tiderna att knipa en WPT-titel och blev även den yngste någonsin med två efter segern i Festa al Lago.

Nu vill Randall "RandALLin" Flowers, 20, ha ett sponsorkontrakt.

– Jag vill bara att någon pokersajt ska uppmärksamma detta, säger femmiljonervinnaren.

Randall "RandALLin" Flowers

Randall Flowers vann WPT Barcelona 2009 bara 20 år gammal och blev yngst någonsin med en WPT-titel och nu har han alltså slagit ett nytt rekord, som den yngste dubbelvinnaren.

Han värderar sin seger i Festa al Lago högre än den i Barcelona.

”Dubbelt pris”

– Det är mycket skönare. Priset är dubbelt så stort och uppmärksamheten är mycket större. Förhoppningsvis kan jag få ett erkännande efter seger nummer två. Ingen visste ens om att jag vann i Barcelona, säger han till PokerListings.

För sin seger i WPT Festa al Lago belönas Flowers med 831 500 dollar, motsvarande 5,5 miljoner kronor. Men nu tycker Randall Flowers att han förtjänar ett sponsorkontrakt.

Ingen svensk i pengarna

– Jag vill bara att någon pokersajt ska uppmärksamma detta och sponsra en amerikansk kille som haft en del framgångar, säger han till PokerListings.

Ingen svensk tog sin in i pengarna i turneringen i Las Vegas. Norska stjärnskottet Annette Obrestad, som ledde stort efter den fjärde dagen, åkte ut först av alla dag fem, på en 13:e plats.

FAKTA

Prispengar finalbord, WPT Festa al Lago

1. Randal Flowers $831 500

2. Michael Benvenuti $564 200

3. Noah Schwartz $344 968

4. Jason Koon $225 680

5. Andy Frankenberger $161 200

6. Skip Wilson $112 840

ARTIKELN HANDLAR OM