”Smutsigaste spelet jag någonsin sett”

Negeranu förbannad efter förlusten i Wien

SPORTBLADET

Superstjärnan Daniel Negreanu åkte ut på en snöplig fjärdeplats i EPT Wien.

Efteråt var kanadensaren fly förbannad på tjecken Martin Hruby som slowrollade i en nyckelpott.

– Smutsigaste spelet någonsin, säger han.

Det var en nyckelpott med tre spelare inblandade, Negreanu, Hurby och Luca Cainelli som slutade med att Chianelli åkte ut som femma och Negreanu gick från ledare till short-stack och åkte ut en stund senare.

Efter turn satt Cianelli med sitt par i ess på hand, Negreanu hade träffat tvåparet med kungar och nior medan Hurby satt på nötstegen.

Funderade och väntade

Cianelli ställde in, Negreanu följde blixtsnabbt efter medan Hurby satt och funderade en stund innan han också synade. River hjälpte ingen och Hurby, med nöthanden, väntade på att motståndarna skulle vända upp sina kort innan han visade sina – en så kallad slowroll, ett stort brott mot pokerettiketten och Daniel Negreanu var lovligt förbannad efteråt.

– Jag borde egentligen inte ge dig handen, det var det smutsigaste spelet jag någonsin sett, sa en ilsken Daniel Negreanu till Hruby enligt danska Pokernyhederne.com.

"Herregud vad dåligt"

Efteråt förklarade han sin ståndpunkt.

– Någon borde lära honom pokeretikett. Det är helt bisarrt, säger Daniel Negreanu, men tillägger också:

– Han verkar vara en trevlig kille, kanske gjorde han så för att han inte varit i den här situationen tidigare. Han kanske inte förstår vad han gjorde. Men herregud, vilket dåligt uppförande det var.

ARTIKELN HANDLAR OM