Spelar bort 2,8 milj – på bara två händer

Knäckt "Tony G" lämnar tv-studion.

SPORTBLADET

Här får Antanas "Tony G" Guoga nog under inspelningen av "The Big Game".

Den australiska stjärnan förlorar 2,8 miljoner kronor på bara två händer och lämnar tv-studion.

– Jag gillar inte att spela när jag förlorar, säger han.

Förstår ingenting "Tony G" kan inte begripa att han just förlorat nästan tre miljoner kronor.

"Tony G" fick en brutal start på vecka fem i succéprogrammet "The Big Game". Redan i omgångens fjärde hand åkte han på en dundersmäll och förlorade halva sin stack. Tungt var det också, australierns kåk fick ge sig mot Vanessa Roussos nötkåk och hon kan kamma hem en pott på 192 800 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor.

Plågad australier

– Bra gjort Vanessa, säger en klart plågad "Tony G", innan han förkunnar att han inte kommer att köpa in för mer pengar om han förlorar resten av sina marker.

Vilket han gör bara tio minuter senare. Den här gången är det Scott Seiver med sitt triss efter floppen som står för motståndet. "Tony G" ställer in med färgdraget men träffar inte och potten på 190 800 dollar är Seivers. På bara 20 minuter har Tony G altså förlorat två potter värda 383 600 dollar, 2,8 miljoner kronor.

Lånar av Negreanu

– Nu räcker det, säger "Tony G" och lämnar abrupt studion, i tron att han förlorat alla sina pengar.

Det visar sig dock att Tony har 4 200 dollar, ynka 30 000 kronor, kvar och han återkommer för att chansa med det sista. Och sen dröjer det inte länge förrän hetsporren bestämmer sig för att låna 50 000 dollar av Daniel Negreanu. Hur det går medde pengarna får ni se själva.