Meat Loaf: ”Jag ska spöa skiten ur dig”

Stjärnan utmanar Phil Hellmuth i poker

SPORTBLADET

Phil Hellmuth har på grund av sin arrogans blivit pokerspelaren som alla vill slå.

Nu avslöjar "The Poker Brat" att han blivit utmanad av självaste Meat Loaf på en match om 130 000 kronor.

– Meat Loaf sa att han skulle spöa skiten ur mig, säger han.

Foto: AP
Meat Loaf

Phil Hellmuth innehar inte bara rekordet för flest WSOP-armband genom tiderna, elva stycken. Han har också gjort sig känd som pokervärldens största diva och är berömd för sin arrogans och otaliga raseriutbrott vid borden.

"Älskar hans entusiasm"

Han har föga förvånande blivit spelaren alla vill slå, och det gäller tydligen inte bara pokerspelare. Hellmuth berättar om hur han var backstage på en Meat Loaf-konsert i helgen och där blev utmanad av artisten själv.

– Är backstage. Meat Loaf utmande mig på en 20 000-dollars heads-up pokermatch i tv och han sa, "Jag ska spöa skiten ur dig!". Älskar hans entusiasm!, skriver Phil Hellmuth på sin Twitter.

100 miljoner skivor

Huruvida matchen kommer att bli av är oklart, men det är i alla fall alldeles uppenbart att 20 000 dollar eller 130 000 kronor inte är någon större summa för någon av herrarna. Phil Hellmuth har spelat in 13 miljoner dollar, 83 miljoner kronor, i livepokerturneringar och Meat Loaf, eller Michael Lee Aday som han egentligen heter, har sålt i trakterna av 100 miljoner skivor i karriären.