Vann 70 miljoner – då misshandlades han

”Är detta vad som händer när man är framgångsrik?”

SPORTBLADET

I går vann Sam Trickett över 70 miljoner kronor.

Men firandet på kvällen blev en mardröm.

Han blev överfallen av sex män – och misshandlades.
”Är detta vad som händer när man är framgångsrik” skriver han på twitter.

Foto: Twitter
Så här såg Sam Trickett ut efter misshandeln

Britten Sam Trickett, 26, blev i går tvåa i rekordturneringen The Big One for One Drop och fick för det drygt 70 miljoner kronor.

Det firade han tillsammans med sin flickvän i Las Vegas i går kväll.

Men kvällen slutade inte som han hade hoppats. I natt lade han upp ett inlägg på twitter med en tillhörande bild på sitt blåslagna ansikte, vilket hade inträffat efter att han och flickvännen lämnat en nattklubb.
”Jag hade en suverän dag fram till att sex killar gjorde det här mot mig. Allvarligt talat: Vad i helvete? Jag hade inte kunnat vara mer arg...” skriver han.

Spottade på flickvännen

Strax därefter kom ett nytt inlägg, där han avslöjade att även hans flickvän blivit utsatt för de okända förövarnas ilska.

”Är detta vad som händer när man är framgångsrik? De spöade bokstavligt talat skiten ur mig och spottade i Natashas ansikte utan anledning...”

Trickett är inte den enda pokerstjärnan som har misshandlats den senaste tiden. I slutet av december blev Jonathan Duhamel, som vann poker-VM:s huvudturnering 2010, rånad och misshandlad.
– Hela den känslan, när de spöar skiten ur dig, binder fast dina händer och sedan fortsätter att slå dig... Jag menar, jag fruktade verkligen för mitt liv, berättade Duhamel för Aftonbladet Poker för ett tag sedan.