Utbrottet mot exet: Hon är en h***

Stjärnparets bittra bråk på Twitter chockar pokervärlden

Foto: wsop.com/twitter
Lauren Kling och Matthew Marfioti är inte så bra vänner längre.
SPORTBLADET

Både Matthew Marafioti och Lauren Kling inledde VM-veckorna bra, med flera prisplatser.
Sedan gick det sämre.
Nu kanske anledningen till det hela har avslöjats: Deras förhållande har tagit slut – och det tycks ha varit ett mindre lyckligt uppbrott...

Både Matthew Marafioti och Lauren Kling är framgångsrika pokerspelare. Båda har tvåsiffrigt antal pengaplaceringar i World Series of Poker. Båda inledde även årets VM-veckor bra. Marafioti tog sig bland annat till ett finalbord i början av VM (vilket gav honom närmare en halv miljon kronor), och Kling vann pengar fyra gånger inom loppet av tio dagar.

Sämre avslutning

Avslutningsveckorna gick dock sämre, och ingen av dem tog sig till pengaplaceringar i huvudturneringen.
Kanske är anledningen till den sämre avslutningen att de båda haft det lite jobbigt. För ett par veckor sedan fick nämligen Marafioti fullständigt frispel på Twitter då han under en natt publicerade mängder med ilskna inlägg som handlade om just Kling, som då tycks ha blivit hans ex-flickvän.

”Enormt otrogen”

Det började med följande inlägg:
”Någon som heter LK som jag brukade träffa är en enormt otrogen person, en lögnare som inte har respekt för någon annan än henne själv”.
Därefter fortsatte det mer och mer, och blev grövre och grövre påhopp, där Marafioti bland annat attackerade hennes utseende:
”Jag tyckte inte i en enda sekund att hon var het, alla bilder på henne på Poker News säger att hon är en sexa på en tiogradig skala, och det är efter att hon har spenderat flera timmar på att göra sig redo”.
Marafioti namnger sedan flera pokermänniskor som han påstår att hon har varit otrogen med.
”Tjejen var otrogen mot mig i förra WSOP och gjorde det sedan igen under detta WSOP med flera personer som jag känner för att sabotera min pokerkarriär” skrev han bland annat.

Lugn reaktion

Kling tycks dock ha tagit attackerna med ro:
”Folk kommer och går i livet. Det är de som kommer med falska anklagelser och visar upp sin osäkerhet för världen för att få uppmärksamhet som till slut kommer att inse att det finns mer i livet än att trycka ner en ex-partner” skriver hon på sin Twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM