Blom klar för Full Tilt Poker

Spelbolagets supervärvningar inför nystarten – får två av pokervärldens största profiler

Foto: full tilt poker
SPORTBLADET

Inför nylanseringen av pokersidan Full Tilt Poker gör sajten två supervärvningar.

I natt blev det klart att både svenske superstjärnan Viktor "Isildur1" Blom och amerikanen Tom "durrr" Dwan gör Gus Hansen sällskap hos Full Tilt Poker.

– Jag visste direkt att det var rätt för mig, säger Blom i ett pressmeddelande från pokerjätten.

Spekulationerna vilka Viktor Blom ska spela för har varit många sedan han valde att inte förnya sitt kontrakt hos Team PokerStars i slutet av den här sommaren. I natt blev det äntligen klart. Inför nylanseringen den sjätte november har det svenske underbarnet skrivit på för Full Tilt Poker. Sajten, som har haft ett tufft år i och med de förra ägarnas misstänkta bedrägerier mot spelarna, har nu kommit på fötter – och det med besked. Först ut i satsningen var danske stjärnan Gus Hansen som bestämde sig för att göra comeback på sajten. Nu får han fint sällskap i form av Viktor "Isildur1" Blom och Tom "durrr" Dwan.

"Väldigt exalterad"

I ett pressmeddelande presenteras de båda spelarna som anses tillhöra det absoluta toppskiktet inom onlinepoker. Spelarna själva säger så här om chansen:

– Jag har alltid älskat att spela hos Full Tilt Poker, där jag har tagit några av mina största segrar, säger Blom.

Även den amerikanske stjärnan Tom Dwan säger sig vara väldigt glad över att vara klar för sajten:

– Det är bra för pokern att Full Tilt Poker nylanseras. Jag är väldigt exalterad över att vara en del av det.

Ambassadörer inom pokern

Tillsammans med legendaren Gus Hansen ska denna trio hjälpa till att forma ett nytt team av pokerproffs. Kollektivet kommer att kallas "The Professionals" och förhoppningen är att de kommer att skapa en häftig konkurrens vid sajtens high stakes-bord.

Full Tilt Poker's Head of Marketing Sarne Lightman avslutar pressmeddelandet:

– Vi har valt dessa spelare eftersom deras spelstilar är unika och innovativa. De har alla haft en stor inverkan på hur den moderna pokern spelas idag.

ARTIKELN HANDLAR OM