Här är stjärnans galna förvandling

Pokerstjärnans galna viktras: ”Har mer energi”

1 av 2 | Foto: Twitter
SPORTBLADET

Från sunk till hunk.

På 14 månader har pokerstjärnan Eugene Katchalov gått ner 31 kilo.

Nu visar han upp sin superkropp på Twitter.

Livet som pokerspelare går inte hand i hand med träning. Vid de stora turneringarna tvingas stjärnorna ofta sitta stilla i upp till 14 timmar – ofta med en onyttig läsk eller energidryck i handen. Det är inte konstigt att många har svårt att hålla sig i form.

För drygt ett år sedan vägde Pokerstars-profilen Eugene Katchalov 114 kilo och var inte speciellt nöjd med sin kropp. Men efter ett erbjudande om att vara  med i den ukrainska versionen av dokusåpan ”The Bachelor” bestämde han sig för att komma i form. 14 månader senare visar han resultatet på Twitter. Och han gör inte sina fans besvikna.

Fick hjälp av kollegan

Eugene Katchalov är numera 31 kilo lättare och kan stoltsera med ett äkta sexpack.

I kampen mot superkroppen har han haft kollegan och pokerproffset  Bertrand "ElkY" Grospellier till hjälp. Tillsammans har de bland annat cyklat 118 kilometer från Cannes, Frankrike, till San Remo, Italien. På Youtube visar kompisarna hur ett vanligt träningspass kan se ut (extern länk).

”Mer energi”

Hur pokern har gått? Det senaste året har  kammat hem över en miljon kronor vid pokerborden.

– Jag har mycket lättare att koncentrera mig när jag spelar poker numera. Jag har mer energi och känner mig hälsosam och medveten, säger han till MensFitness.com.