Hon straffades – för sina bröst

Försvaras av stjärnan: ”Det är inte rättvist”

Foto: Bluff Magazine/Youtube
Kvinnan som visades ut under Aussie Millions
SPORTBLADET

Hon lutade sig över bordet och råkade sätta på sin mobiltelefon – med brösten.

Strängt förbjudet, tyckte tävlingsledningen i Aussie Millions och gav kvinnan en utvisning på fem minuter.

– Orättvist. Det hade räckt med en varning, säger proffset Randy "nanonoko" Lew som satt vid samma bord.

Den vansinniga incidenten inträffade under Main Event av jätteturneringen Aussie Millions som spelas på Crown Casino i Melbourne i detta nu.

Mitt under en hand lutade sig kvinnan på bilden ovan, en kvinna som vi tyvärr inte har namnet på, fram över pokerbordet och råkade på så sätt komma åt sin mobiltelefon med brösten.

"Kan inte kontrollera min bröst"

Oturligt nog råkade hon på så vis sätta på telefonen, något som är strängt förbjudet medan man är i en hand.

– Floormanagern stod precis intill och sa åt henne att hon inte fick leka med sin telefon. Handen var slut, och hon protesterade: ”Jag kan inte kontrollera mina bröst". Men Floormanagern var sträng och gav henne fem minuters utvisning, berättar amerikanska proffset Randy "nanonoko" Lew som satt vid samma bord för Bluff Magazine.

"Inget elakt eller otillåtet"

Vid en första anblick känns situationen främst dråplig. Men pokern, som redan mest liknar en herrklubb och har svårt att locka kvinnliga spelare, lär knappast tjäna på sådana här bedömningar. Randy Lew sågar också tävlingsledningens beslut och menar att man visat en klar brist på förståelse.

– Det hade räckt med en varning. Det var ju inte precis så att hon satte på sin telefon för att faktiskt använda den. Det var helt klart bara otur och hela bordet visste att hon inte försökte göra något elakt eller otillåtet. Det är orättvist, en varning hade varit fair, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM