Stjärnans galna fyllekväll avslöjas

Daniel Negreanu örfilade upp Phil Ivey – och blev bortkörd i rullstol

SPORTBLADET

Daniel Negreanu örfilade upp Phil Ivey, däckade i hotellobbyn – och blev bortkörd i rullstol.

Nu avslöjas detaljerna kring stjärnornas vansinniga fyllekväll av kommentatorn Joe Stapleton.

– Negreanu började säga till Phil att han inte skulle vara någonting utan honom, säger Joe Stapleton.

Daniel Negreanu och Phil Ivey är inte bara pokerns två största stjärnor, de är också nära vänner sedan många år tillbaka.

Och precis som många andra goda vänner råkar de då och då i luven på varandra, något som hände under en festkväll för ett antal år sedan.

”Negreanu tog med mig”

Det är den kände pokerkommentatorn Joe Stapleton som avslöjar vansinnet. För Pokernews berättar han att Daniel Negreanu örfilade upp Phil Ivey, och sedan var så full att han blev bortkörd i en rullstol.

– Jag har hängt med ute med Ivey flera gånger genom åren, och även intervjuat honom flera gånger, men han känner aldrig igen mig. För några år sedan tog Negreanu med mig till ett bord vid en klubb som Ivey hade, men han kom som vanligt inte ihåg mig och frågade vem jag var. Negreanu svarade att jag inte var någon tjej, men att jag var en kul kille. Ivey sade då att det var okej, säger Joe Stapleton.

”Slog honom hårt i ansiktet”

Klubben hade, förutom Phil Iveys bord, stängt. Efter flera tequila-shots och flaskor med Dom Perignon rörde sig sällskapet vidare. Vi det här laget, påtagligt berusade.

– Vi gick ut på gatan och Negreanu började säga till Phil att han inte skulle vara någonting utan honom, och sedan örfilade han honom i ansiktet. Sedan slog han till honom igen, den här gången ännu hårdare. Phil tittade på mig och sa, påminn mig i morgon att jag har två örfilar upp på Negreanu.

Joe Stapleton, Phil Ivey och Daniel Negranu kom sedan tillbaka till hotellet, Negreanu var så full vid det här laget att han lade sig i hotellobbyn. Vakterna kom direkt.

– Rör inte den här mannen, jag spenderade 500 000 dollar här förra året, rör inte den här mannen, ska Phil Ivey enligt Joe Stapleton sagt till vakterna.

”Satte honom i rullstol”

– Vi satte Daniel i en rullstol och jag tog honom till hans hotellrum. Dagen efter såg jag Phil Ivey i Super High Rollern, och jag undrade för mig själv om han äntligen skulle komma ihåg mig nu? Han tittade på mig och sade, du minns att jag har två örfilar upp på Negreanu va? Äntligen tänkte jag, innan Ivey sade, 'det var kul att hänga ute med dig Jason', säger Joe Stapleton.
Här kan du se hela intervjun.