Hans förebild: Austin Powers

Här visar Daniel Negreanu upp sin galna miljonvilla

1 av 10 | Foto: Youtube
Som det golffreak Negreanu är, har han en egen golfbana på tomten.
SPORTBLADET

En av pokervärldens mest lysande stjärnor är Daniel Negreanu.

Nu visar multimiljonären upp sitt multimiljonärhem.

Vad sägs om ett eget spelrum, troférum och egen golfbana på tomten.

Den kanadensiska pokerstjärnan Daniel Negreanu, 40, är en av pokervärldens största stjärnor. Han är ansikte utåt för Team Pokerstars, där han är lagkamrat med bland annat fotbollsspelaren Ronaldo och tennisspelaren Rafael Nadal. I slutet av juni i somras postade Negreanu ett inlägg på sin twitter för hans resultat hittills under 2014. Negreanu har tjänat över 50 miljoner kronor i ren vinst hittills i år, och tjänar mer än idrottssjärnor som David Beckham, Phil Mickelson och Roger Federer. I ett klipp på youtube visar pokerproffset upp sitt multimiljonärhem.

Nyrenoverat hus

Negreanus hus i Las Vegas är nyrenoverat av Daniels vänner Naomi och Jessica, för ett år sedan. Negreanu önskade Austin Powers-stil på huset, som minst sagt är imponerande. I klippet kan man bland annat se en funktionell bar, ett pokerbord, ett biljardbord och ett spelrum med arkadspel innehållande över 8 000 spel. På den jättelika tomten finns också en egen golfbana och en stor pool. Negreanu visar också upp ett stort matbord, som han dock aldrig ätit vid.

Tavlor med Obama

Väggarna i det jättelika huset innehåller förutom en 88 tum stor TV-apparat, även Negreanus troféer genom åren med bland annat sex stycken wsop-armband. En av väggarna pryds också av Amerikas president Barack Obama, tillsammans med Daniel Negreanu. Det var på ett välgörenhetsevent för några år sedan när Daniel stod i kö för att få en bild tillsammans med Obama, som det visade sig att Amerikas president kände igen pokerproffset.
Här kan du se klippet när Negreanu visar miljonvillan. [OBS: Extern länk]