Vann 5 miljoner – då kom utbrottet

Svensken i skottgluggen för stjärnans vrede: ”Varenda jävla gång...”

SPORTBLADET

Doug Polk krossade den anonyme svensken och vann över fem miljoner kronor.

Trots det blir han förbannad – på grund av en teknikalitet.

– Jesus, varenda jävla gång, säger han.

Den amerikanske highstakeshajen Doug "WCGRider" Polk hade några lyckosamma dagar mot den anonyme svensken "Denoking". Polk vann 730 000 dollar, drygt 5,2 miljoner svenska kronor, i en heads-up match mot svensken. Trots det blev han arg på honom, det uppger den danska pokersajten pokernyhederne.com.

”Jesus...”

Stora summor pengar byter ägare varje dag på highstakes-borden på nätet, och för några dagar sedan var Doug Polk på den goda sidan kursen då han hade en av de bästa highstakes-dagarna i år. Han vann 5,2 miljoner kronor från den anonyme svensken "Denoking", men var trots det på dåligt humör. Svensken hade haft dealerknappen fler gånger än Polk, något han inte alls gillade.

– Jesus, varenda jävla gång, skriver han.

”I dag igen...”

Det verkar uppenbarligen inte vara första gången det händer dessa pokerspelare emellan, det kan man se i en chatt som utspelar sig efter att de båda mötts i heads-up matchen. Den anonyme svensken tackade Polk för en bra match och berömde honom för bra spel, och då gick amerikanen igång.

– Mannen. Du knappade mig i dag igen. Jesus, varenda jävla gång. Du har haft dealerknappen 16 gånger mer än mig de fem senaste dagarna, skriver Polk upprört i chatten.

Det är normalt anpassat så man delar på dealerknappen lika många gånger mellan sig, så det finns en grund i Polks kommentar till svensken. Men, pokerproffset kan nog bara ta en titt på sitt pokerkonto för att komma på bättre humör igen.