Så ska Ronaldo hämnas på Nadal

Tunga tvekampen i London: ”Kommer bli tufft...”

Foto: Pokerstars
Giganternas kamp Rafael Nadal och Ronaldo vid pokerbordet
SPORTBLADET

Ronaldo mot Nadal i en het duell.

I fotboll eller tennis? Nej – i poker där den förre brassestrikern ska ta revansch för fjolårets tunga förlust.

– Jag kommer vara mer förberedd den här gången, säger Ronaldo, som utmanade tennisproffset till en ny pokermatch.

Båda superstjärnorna, som tillhör PokerStars "kändisstall", möttes för första gången vid pokerbordet för knappt ett år sedan i en välgörenhets turnering i Prag. Då slutade det med seger för Nadal som utöver Ronaldo även besegrade en av världens bästa pokerspelare Daniel Negreanu regelrätt.

Nadal: ”Kan inte vänta...”

Nu har fotbollslegendaren Ronaldo utmanat tennisproffset Rafael Nadal i en pokermatch, heads-up, för att ta revansch efter plumpen i Tjeckien.

Nadal har har antagit utmaningen och pokerduellen som går under namnet ”The Duel” kommer att spelas i London den sjätte november.

De bådas uppgörelse kommer att sändas live.

– Det var min första livepoker-turnering när jag spelade mot Ronaldo senast, nu ett år senare är jag mer säker på min kompetensnivå. Jag tycker verkligen om att spela poker och utmaningen att lära sig så snabbt som möjligt, så jag kan inte vänta på att börja träna på mitt spel och på att möta Ronaldo, säger Nadal i ett pressmeddelande inför ”The Duel”.

”Kommer bli annorlunda”

Ronaldo som åkte på torsk senast de möttes tror på ett bättre resultat den här gången.

– Jag utmanade Rafa till en returmatch när jag fick veta att han förberedde sig för att spela livepoker igen. Senast vi spelade mot varandra vann Rafa och jag tyckte det var väldigt roligt att spela. Den här gången kommer det bli annorlunda, tufft, för jag har förbättrat min egen pokerstrategi och jag kommer vara förberedd, säger Ronaldo.

ARTIKELN HANDLAR OM