Förlorade 16 milj – på slantsingling

Playboyen Dan Bilzerian om sina galna spel: ”Enda som ger mig en kick”

SPORTBLADET

2,3 miljoner dollar, eller 16 miljoner kronor.

Det är vad skandalprofilen Dan Bilzerian förlorade – i en slantsingling.

– Jag har aldrig hört talas om något liknande, säger den pokerspelande miljonären Bob Bright.

Foto: Instagram
Dan Bilzerian med sällskap

Pokerspelaren och riskkapitalisten Dan Bilzerian är utan tvekan den mest kända pokerspelaren i världen, den sociala medie-maskinen har över 4,7 miljoner följare på Instagram där playboyen minst sagt bjuder både på det ena och det andra. Bilzerian är känd för att spela med i de högsta pokerspelen i världen, och nu avslöjas det att han förlorat drygt 16 miljoner svenska kronor i att vända mynt, en klassisk slantsingling.

”Enda som ger mig adrenalinkick”

Det var när den stora amerikanska tidningen The Wall Street Journal för ett tag sedan fick en pratstund med Dan Bilzerian, där han avslöjade den makalösa slantsinglingen. Bilzerian som ofta spelar vilda pokerspel med miljardärer, är också ofta inblandad i andra spel. 2011 tävlade han bland annat i ett racerlopp mot kändisadvokaten Tom Goldstein på Las Vegas Speedway, ett lopp som Bilzerian vann. Det gav honom 2,6 miljoner kronor.

– Gambling är det enda som ger mig adrenalinkick, har han tidigare sagt.

”Folk tror vad de vill tro”

Bilzerian har många strängar på sin lyra, och har senaste åren även provat på yrket som skådespelare. Först dök han upp i Olympus Has Fallen 2013, och i år har han medverkat i The Other Woman och The Equalizer. I pratstunden med The Wall Street Journal pratades det också om att Dan tidigare sagt att han vunnit 50 miljoner dollar, 343 miljoner svenska kronor, på poker bara i år. Något som får den pokerspelande miljonären Bob Bright att undra. Bright har medverkat i några av Bilzerians galna pokerspel.

– Jag har aldrig hört talas om något liknande, det låter misstänksamt.

Bilzerian själv tar dock Brights uttalande med ro.

– Folk kommer alltid tro vad de vill tro.