Tidernas sjukaste trippel – en chans på 350 miljarder

Spanjoren Pablo Gordillo slog till med 3 tunga turneringsvinster – under samma dag

SPORTBLADET

En chans – på 350 miljarder.

Det är det astronomiska oddset för Pablo ‘gordijú’ Gordillos makalösa prestation i söndags.

Spanjoren slog 42 967 motståndare och vann tre stycken turneringar under samma dag.

I söndagens grind på PokerStars slog "gordijú" till med ett hattrick i stora söndagsturneringar, under vägen besegrade han 42 967 motståndare i en alldeles enastående prestation.
Det är nog inte bara första gången vi får se en liknande prestation där en spelare vinner tre turneringar under samma dygn, utan också den enda gången. Oddsen för att lyckas med denna prestation är nämligen en på 350 miljarder.

Milt sagt het just nu

Identiteten på "gordijú" är inte bekräftad, men flera sajter skriver att det är spanjoren Pablo Gordillo som döljer sig bakom nicket. Spanjoren är ganska het vid pokerbordet just nu, milt sagt. Han började på eftermiddagen i söndags med att besegra 1 737 spelare i Sunday Kickoff, en turnering som var slut strax efter midnatt.
Pablo fortsatte direkt med en turnering till – The Bigger $55, som tog hela natten. Vid fem på morgonen hade han besegrat 5 635 spelare, och vunnit sin andra turnering.

Över 700 000 kronor

Han nöjde sig dock inte där, utan valde att spela en turnering till, enorma Sunday Storm.
Där besegrade han inte mindre än 35 594 spelare och den makalösa prestationen var ett faktum.
Totalt vann Pablo Gordillo över 700 000 kronor i de tre turneringarna men vi kan konstatera att prestationen överglänser pengarna i det här fallet.
Tilläggas bör göra att "gordijú" vann sin första stora turnering för veckan hos PokerStars redan under torsdagen, The Bigger $22, vilket utan tvekan gör honom till veckans klarast lysande stjärna på pokerhimlen.

ARTIKELN HANDLAR OM