Satsade 40 kronor – vann 8 miljoner

Vinnaren: ”Har aldrig varit med om något liknande”

SPORTBLADET

Han satsade 40 kronor – och vann åtta miljoner.

Nu talar den ryska spelaren ut om den osannolika vinsten.

– Mitt hjärta bankade och adrenalinet rusade genom kroppen, säger han.

Nybliven miljonär Mannen, som kommer från Ryssland, vann åtta miljoner och kommer att hjälpa sin familj för vinstpengarna.

De tre spelarna anmälde sig till en Spin & Go-turnering på PokerStars. I spelformen betalar man cirka 40 kronor, sedan avgör slumpen hur mycket som finns i potten. Den här gången kom jackpotten – på 1,2 miljoner dollar, nära nio miljoner kronor. Samtliga var garanterade 100 000 dollar, men vinnare gick hem med en miljon.

”Mitt hjärta bankade”

– Det var faktiskt ganska tufft. Mitt hjärta bankade och adrenalinet rusade genom kroppen. Jag har aldrig känt så här förut, säger spelaren till PokerStarsblog och fortsätter:

– Jag tog mig själv samman och insåg att det här var mitt livs största möjlighet. Visst var jag medveten om att jag var garanterad 100 000 dollar, jag skulle ha blivit glad över en sådan vinst också.

”Kommer att hjälpa familjen”

Ryssen lyckades dock ta sig samman – och vann hela turneringen. Och mannen, som har ett långt och hårt arbetsliv bakom sig, kan nu se fram emot ett liv i lyx. Pengarna kommer gå tillfamiljen – och välgörenhet.

– Jag ska se till att min familj inte har några finansiella problem. Resten har jag inte bestämt vad jag ska göra med, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM