De satsade 80 kronor – vann elva miljoner

Amatörspelarnas otroliga vinster: ”Mitt hjärta...”

SPORTBLADET

De satsade småpengar – och vann jättevinsterna.

Här är spelarna som totalt plockade hem nästan 11 miljoner på onlinepoker i veckan.

– Jag ringde min fru och mamma. De trodde förstås inte på mig, säger ryske Alexander, som plockade hem 8,6 miljoner kronor.

Foto: Foto: Pokerstars Blog
Ryske Alexander.

I Pokerstars turneringar Spin & Go kan man betala fem dollar, lite drygt 40 kronor, och i unika fall få chansen att spela om 1,2 miljoner dollar, drygt 10,5 miljoner kronor i dagens valuta kurs.

I veckan vann först ryske Alexander en miljon dollar, cirka 8,6 miljoner kronor, i en av dessa turneringar. Stora pengar javisst, men än mer imponerande är tiden: Det tog blott fem minuter och 59 sekunder för spelaren att ta hem vinsten.
– Hela mitt liv kommer att förändras, på ett bra sätt hoppas jag. Nu slipper jag titta på högra sidan av menyn, säger mannen enligt Pokerstars Blog.

”Jag kunde inte tro mina ögon”

Och en spelare från Milano hade liknade flyt.

När han insåg att just hans bord hade fått en sjusiffrig Spin & Go-bonus var det ”bara” att ta fram sitt bästa lir någonsin.

– Mitt hjärta började dunka väldigt snabbt så fort prispengarna kom upp på skärmen. Jag kunde inte tro mina ögon. Efter några minuter lyckades jag starta om min hjärna och pressa mig själv att spela så bra jag bara kan, säger mannen.

Minns inte hur han vann

Sagt och gjort. Mannen besegrade de övriga spelarna vid bordet och kunde casha in 250 000 euro, motsvarande 2,3 miljoner kronor.

Men själva pokerpartiet minns han inte särskilt mycket av.

– Jag minns inte händerna jag spelat. Jag vet bara att jag vid något tillfälle var heads-up och att jag hade bättre kort än den med flest marker. När jag vunnit satt jag tyst kvar i stolen en stund eftersom allt kändes helt overkligt. Sedan gick jag direkt till min fru, väckte henne och berättade vad som just hänt.