Rösta på Pokerpartiet! Vi lovar räntefria lån...

SPORTBLADET

Är du också trött på politiker som lovar fett och håller tunt?

Nu finns partiet för dig.

Rösta på Pokerpartiet på söndag.

Göran Persson påstår att det går bra för Sverige. Och visst är svenskar fruktade både på nätet i turneringar runt om i Europa. Men ”herr Proppmätt” måste inse att det finns en stor grupp som lider. Människor som har fått tugga alldeles för många utköp. Pokerpartiet garanterar att alla ska ha samma möjlighet att lira. Alla ska med!

Hjärta och solidaritet

Vi tror på ett Sverige med hjärta och solidaritet. Utanförskap är fruktansvärt när man ser alla andra sitta vid bordet och lira. Vi lovar räntefria lån till alla som behöver ett inköp.

När vi kommer till makten lovar vi att genomföra följande förändringar på klassiska politikområden:

Vård och äldreomsorg. Släng in kortlekar och spelmarker på sjukhus och vårdinrättningar. Vidare ska bankerna öppna upp filialer på hemmen så gamlingarna kan belåna sina hus och andra tillgångar de inte längre har någon nytta av. Detta skulle ge många positiva bieffekter. Till exempel skulle släktingarna förmodligen hälsa på oftare. Dels för att bevaka sitt kommande arv, dels för att ta sig ett lir. Det är vad vi kallar ett värdigt slut.

Bygg ut trampkraften

Energi. Avskaffa kärnkraft, kolkraft, gaskraft och andra miljöbovar. Satsa istället allt på att bygga ut trampkraften. Pokerspelare har en tendens att studsa med benen när han eller hon får en bra hand. Placera ut trampdynor som fångar upp energin så får vi en ren och säker energikälla som aldrig tar slut.

Skola. Minst fem timmars pokerundervisning i veckan. Lägg ner onödiga ämnen som religion och geografi. Fru Fortuna är den enda Guden. Och vi skiter i var Nairobi ligger någonstans – framtiden finns på nätet. Historia känns också överflödigt. Det som har varit har varit. Vi ältar inte gamla potter utan blickar framåt istället.

Inget försvar – bara anfall

Försvar. Vi struntar i försvaret och går till anfall istället. Är det någonting vi pokerspelare vet så är det att aggressivitet lönar sig. Det är hög tid att invadera tomtelandet i väster. Norrbaggarna har köpt ut oss länge nog.

Rösta på Pokerpartiet – vi bluffar inte mer än nödvändigt.

Ken Lennaárd är pokerproffs och ordförande i Svenska pokerförbundet.