Carola sjunger i Apassionata

Superstjärnan till Globen

SPORTBLADET

För sin vän Tobbe Larssons skull kommer inte mindre än superstjärnan Carola att göra ett gästuppträdande i Globen i Stockholm den 6 maj när tyska hästshowen Apassionata besöker Sverige.

Detta endast en vecka före avresan till Aten där Carola ska kvala innan finalen i Schlagerfestivalen.

-Det är en stor ära för oss att Sveriges största artist valt att medverka i vår show. Carola är mångfaldig, passionerad och en perfektionist just precis som Apassionata, tycker producenten Peter Massine.

Foto: Peter Wixström

Apassionata är Europas största hästshow med runt en miljon besöker i 24 storstäder i 11 länder.

Svenske artisten Tobbe Larsson som är ett av stjärnskotten på Apassionatas stora turné ordnade kontakten. Redan för ett år sen talade han och Carola om den bejublade showen och Carola lovade vännen ett gästspel om de kom till Sverige.

Sjunger två sånger

- Att Carola höll ord även nu, efter all uppståndelse efter melodifestivalen och med det tajta tidsschema som hon har, är en sensation och visar vilken fin människa hon är, påpekar Tobbe som beundrat Carola sen tonåren.

- Att få eskortera in Carola på scen och uppträda tillsammans med henne är den absoluta höjdpunkten i min karriär hitintills.

Publiken på lördagskvällen i maj kommer att få njuta av minst två sånger av Carola. Apassionatas regissör Peter Massine arbetar för fullt med att på ett spektakulärt sätt bygga in henne i Showen.

Eva Eternell Hagen

ARTIKELN HANDLAR OM