Viktig prisinformation

SPORTBLADET

Hej!

Vi hoppas att du är nöjd med ditt abonnemang på S24. Under hösten har du fått testa tjänsten för 99 kr i månaden. Det har varit en stor succé och vi fortsätter under våren att erbjuda flera toppmatcher varje månad.

Den 24 januari kommer vi att höja priserna. Ditt abonnemang kommer därefter att kosta 129 kr i månaden (ordinarie pris 149 kr).

I abonnemanget ingår att du kan se en match från varje omgång samt kolla på alla matcher i efterhand i vårt unika matcharkiv. I januari kommer du bland mycket annat kunna se de för streckstriderna så viktiga drabbningarna, Södertälje-Rögle och Mora-Malmö. (Alla våra sändningar hittar du som vanligt på s24.se.)

I februari har vi ännu så länge bara valt mötet mellan Leksand och Västerås, men ytterligare en rad toppmatcher presenteras efter helgerna.

Observera att abonnemanget även gäller våra kommande matcher i kvalserien. Nytt för i år är att S24 visar en helt exklusiv match från varje omgång även i kvalserien.

Har du synpunkter på matchvalen eller frågor/önskemål rörande abonnemanget är du välkommen att maila oss på [email protected]

Med vänliga hälsningar,

S24-teamet

ARTIKELN HANDLAR OM