– Barcelona vinner som vanligt hemma

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

Foto: ap

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Stort utbud, men det känns ändå inte superintressant. Täby rankar jag som Sveriges bästa innebandylag. Danne Bron-Sundbom och de andra i Täby kör över Järfälla i dag i hemmahallen om bara inställningen finns där. Odds: 1,25. Barcelona vinner som vanligt hemma. Odds: 1,30.

DAGENS DRAG

Bästa spelet hittar jag i Frankrike. Bordeuax har ett mycket vasst lag och jagar Lyon i toppen. Formen är dessutom i zenit. Möter nu ett Nantes som har sin lagkapten Da Rocha samt skyttekung Bagayoko avstängda. Dessutom är båda ytterbackarna skadade. Bra tvåa till 2,10.

DAGENS AVSLAG

Västerås IK är klart sårbart på bortais. Och det blir inte bättre av att lagets poängkung Pär Arlbrandt i dag saknas mot Oskarshamn. Jag finner inget spelvärde till tvåan som ger under två gånger pengarna. Avstå.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Joel Cortina (V75-6) är min sunda spik i dag. Han är i knallform, tränar som en demon och har läge för att gasas till ledningen. Sen är det över. I V75-5 singlar jag även 7 Manpower Bank, men det är givetvis lite mer av en chansning. Han höll tappert senast och har chans att ta snabb revansch.

DAGENS DRAG

1 Saint Cloud (V75-1) är värd ett garderingsstreck. Han satt fast med massor senast och blir farlig med lucka. 12 Bear My Royalty (V75-2) kan skrälla med Örjan Kihlström. Hästen gick fort i skymundan senast. 1 El Guerrouj (V75-7) har drömläge och kan speeda ner allt.

DAGENS AVSLAG

Med risk för att idiot­förklaras placerar jag 14 Commander Crowe (V75-3) i den här rutan. Han är kusligt bra men det finns ändå anledning att misstänka att formen inte är på topp. Jag garderar i alla fall.

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Travveckan i Göteborg och på Åby fortsätter med V75 och V75-Mästaren i dag. Bland flera spikförslag tycker jag den allra bästa finns redan i V75-1. 7 Marshland är en klasshäst i årgångsloppen som nu för första gången går ut på rikstoton och då handlar det om ett klass 2-försök.

DAGENS DRAG

Jag känner för att passa på att tycka till om V75-Mästaren, V75-3. Och jag tänker gardera 14 Commander Crowe – men ­absolut inte ta bort honom. Det är många tveksamheter kring stjärnan och har han en dålig dag så vinner nyblivne gulddivisionshästen 15 Global Investment.

DAGENS AVSLAG

Lärlingarnas V75-Mästare, V75-5, brukar bli sevärt. Här tycker jag att 3 Casander Boy är lite väl mycket streckad med tanke på att formen är osäker. Ät det inte så att 7 Manpower Bank till och med kan vara ett spikförslag?

Publicerad: