Spel

”Frankrike slår ett tröttkört Danmark”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Inför VM tippade nästan alla att Frankrike och Kroatien skulle mötas i VM-finalen. Jag tror experterna får rätt. Frankrike bör slå ett tröttkört Danmark i dag. Frankrikes defensiv är ruggigt stark Odds: 1,50. Hemmanationen Kroatien vinner över Polen till 1,20.

DAGENS DRAG

IK Oskarshamn är bra hemma och spelar för nytt kontrakt i hockeyallsvenskan. Borde ha fin chans mot Sundsvall till 1,85. Gästerna saknar motivation och har tunga skador på Stefan Svanbom, Oscar Johansson, Stefan Andersson och Erik Tägtström.

DAGENS AVSLAG

1,35 i odds för ett lag som har nio raka nederlag kan inte vara spelvärt. Även om Kungälv har en hyfsad högstanivå så är det oddset inte spelbart mot ett Gripen som länge skakade Edsbyn senast. Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är inget övermäktigt motstånd som 6 Max Hugo tar sig an i V65-3 och dessutom är det få hästar med i loppet vilket borde passa honom som kan speeda bra. Axevallas upplopp är långt och Stefan Persson kan vänta med att sätta in stöten till 300 kvar, då flyger han förbi det här gänget.

DAGENS DRAG

Två Svanstedt-hästar är intressanta i dag. 2 Gratiano i V65-2 som debuterar för Svanstedt kan mycket och lär inte vara sämre i proffsträning. I V65-6, DD-2, årsdebuterar 12 Hook Broline som är en riktigt bra häst med dåligt läge. Han ska passas trots avsaknaden av lopp.

DAGENS AVSLAG

1,03 på Leksand hos Svenska Spel. Visst vinner de men är det verkligen någon som orkar bry sig om att spela en sådan match? Skrällchansen är egentligen obefintlig men jag vägrar bry mig om matcher så lågt odds.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

8 Trophy Stand klättrade i rygg på storfavoriten Passionate Kemp i ett V75-lopp under finalhelgen på Solvalla i slutet av december. Åke Svanstedts sexåriga sto möter ett beskedligt gäng i V65-4. Hon sänker normalt det här lilla sällskapet i spurten över Axevallas långa upplopp.

DAGENS DRAG

3 Nouvelle Pelle bjöds en vilsam resa i tredjepar invändigt i comebacken efter ett par månaders vila. Han spurtade hyggligt till slut när luckan kom över ett av open stretchspåren på Åby. Nouvelle Pelle är ett givet bud från perfekt utgångsläge i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

10 Carmen Launcher blev försmädligt utkörd som storfavorit på V75. I kväll tror många på snabb revansch i V65-5, DD-1 och visst kan hon vinna. Tycker ändå att en häst som aldrig vunnit över medeldistans bör synas.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 4 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt här.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel