”Island spelas till 1,60”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Island har numera ett klart vettigt landslag. Till kvällens match mot Azerbajdzjan kan coachen Eyjólfur Sverrisson ställa upp med spelare som Eiður Guðjohnsen (Barcelona), Hermann Hreidarsson (Portsmouth), Grétar Rafn Steinsson (Bolton) mfl. Ettan spelas till 1,60.

DAGENS DRAG

Jag brukar spela med låg insats när det handlar om träningsmatcher och gör så även i kväll på både Island och draget Wales U21. Wales satsar stenhårt på sitt U21-landslag och har flera vassa talanger som Ched Evans och Sam Vokes. Spelas mot Rumänien till 2,30.

DAGENS AVSLAG

Jag avstår spel på flera träningsmatcher i kväll. En av dessa är Trinidad & Tobagos bortamatch på Kuba. Kuba har ett ungt lag med en hel del talang i sig. Kan störa T & T. Jag avstår i alla fall bortaoddset på 2,20.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Efter måndagens miserabla speltips hoppas jag på bättre framgång i kväll. I V64-5 tror jag på 3 Vitesse Söndervang. Hon gav sig visserligen i ledningen senast vilket var oväntat. Men den här gången slutar det med vinst. Jag singelstreckar henne. Är också säker på att 2 Duplex vinner V64-1.

DAGENS DRAG

En tränare som har stallet i toppform är Åbys Bo Falsig. Därför finns det skäl att passa 11 Nouvelle Pelle i V64-2. Läget är väl inte det allra bästa men med rätt ryggar och fart på tillställningen­ kan Nouvelle Pelle ställa sina konkurrenter schackmatt över upploppet. Ett roligt garderingsstreck.

DAGENS AVSLAG

6 Västerbo Arrow (V64-3) kommer att få en hel del streck på sig inför kvällens start, men på min kupong platsar hon inte. Har visat tveksam form och trots ett bra spår och startsnabb kusk tror jag ändå hon får svårt denna gång

✓ STEFAN MELANDER

DAGENS SÄKRA

4 Staro Allentown (V64-6) är en riktigt bra häst. Som dessutom fick ett perfekt utgångsläge den här gången, ett kanonläge helt enkelt. Det där loppet ska han bara vinna. Jag tycker att det såg ut att vara lite ihåligare emot också.

DAGENS DRAG

Jag kan aldrig tänka mig att 2 Duplex (V64-1) torskar den här gången. Han gick ruskigt snabbt i spåren senast från ett betydligt sämre utgångsläge än nu. Även om det inte är någon 10-oddsare tror jag att det är ett bra drag. Han behöver ju inte garderas.

DAGENS AVSLAG

Det är inte så lätt att resa hela vägen från Jägersro till Solvalla och bara gå ut och vinna. Det är faktiskt sällan det sker. Därför känns 3 Vitesse Söndervang (V64-5) som en favorit i fara. Trots rätt fina förusättningar.