Hånet mot Real

SPEL

Spelbolag betalar redan nu ut vinstpengar på Barca som ligavinnare: ”Misslyckande”

Foto: GETTY IMAGES
DET ÄR KÖRT, MOURINHO Ja, det tror i alla fall ett spelbolag som redan nu betalar tillbaka vinstpengar till alla som spelat Barcelona som ligavinnare i La Liga.

Det återstår 17 omgångar och ett El Clasico.

Då väljer ett spelbolag redan nu att betala tillbaka vinstpengar till de som spelat Barcelona som ligavinnare.

– Ligan är avgjord, skriver Betsson i ett pressmeddelande.

Barcelona har skaffat sig ett bra utgångsläge i La Liga. Laget ligger sju poäng före ärkerivalerna Real Madrid. Men det återstår trots allt 17 matcher för vardera lag, plus ett El Clasico i Madrid. Då kommer hånet från ett spelbolag.

Betsson väljer redan nu att betala ut vinstpengar till de som spelat Barcelona som ligavinnare. Anledningen: Det är avgjort.

Även i Tyskland är det avgjort

”Mourinhos första säsong i Real Madrid börjar alltmer likna ett misslyckande, där hoppet om revansch ligger i Champions League. Med Mourinhos tidigare framgångar i denna turnering så har kanske lagets fokus riktats mot de kommande matcherna i denna turnering snarare än att försöka jaga ifatt Barcelona och ligatiteln”, skriver spelbolaget i ett pressmeddelande.

Även i tyska Bundesliga väljer de att betala ut vinstpengar till de som spelat Borussia Dortmund som ligavinnare. Laget ligger just nu hela elva poäng före tvåan Leverkusen, med 14 omgångar kvar att spela.