Arsenal utdömda inför ödesreturen

SPEL

Storklubben illa ute i CL – spelbolagen ger över sex gånger pengarna på avancemang

Arséne Wenger tror på sitt Arsenal.

Det gör inte spelbolagen inför ödesreturen i kväll i Champions League.

– Arsenal behöver leverera en mirakelinsats utan dess like, säger Alexander Zachrisson på Betsafe.

Förlust med 1–3 hemma på Emirates Stadium mot Monaco. Det är utgångsläget för Arséne Wenger och hans Arsenal inflör kvällens åttondelsfinal i Champions League.

Den franske tränaren tror på sitt lag – trots det tuffa läget – mot sin tidigare klubb.

– Vi kommer ge allt för att motbevisa statistiken, säger han inför matchen.

Spelbolagen och dess oddssättare tror dock inte det minsta på engelsmännen inför kvällens match på Stade de Louis II.

”Omöjlig uppgift”

– Arsenal har en nästintill omöjlig uppgift, man måste göra minst tre mål samtidigt som man håller tätt. Om man klarar det? Tveksamt, säger Raul Valencia Lopez på Betsson.

Att Arsenal vänder underläget och tar sig vidare till kvartsfinal ger över sex gånger pengarna. Alexander Zachrisson på Betsafe ger en liten öppning för att Arsenal ändå kan greja det, trots att oddsen inte pekar på det.

– De behöver leverera en mirakelinsats utan dess like. Men ingenting är som det heter omöjligt. Större mirakel än att Arsenal vinner med 3–0 borta mot Monaco har vi sett, så en liten satsning på Arsenal att gå vidare i kväll är inte helt dumt, säger han.

”Har det inte i sig”

Jonas Nilsson på Unibet:

– Det behövs minst tre mål av Arsenal, och då ska man komma ihåg att Monaco har släppt in två mål totalt i Champions League den här säsongen. Nej, det ser onekligen mörkt ut för Arsenal som får hoppas på större bedrifter än returerna i München de senaste två åren som inte räckte då och inte hade räckt målmässigt nu heller. Det krävs något större helt enkelt. Det tror vi inte de har i sig.

ARTIKELN HANDLAR OM