Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en småtrist spelkväll framför oss. Jag ligger lågt med insatserna – troligen avstår jag helt.

Mest troliga vinnaren till spelbart odds är Sporting Lissabon. Laget möter ett svagt Vitoria Setubal. Har få avbräck och kan liras till 1,65 (Expekt/­Unibet).

DAGENS DRAG

Jag hittar helt enkelt inget spelvärt 1x2-drag.

Utan kvällens bästa lir utser jag underspelet (under 2,5 mål) mellan Århus och Esbjerg. Århus har fin form och prioriterar försvarsspelet – det här kan sluta 0–0. Underspelet ger 1,90 hos Expekt. Men ändå: låg insats.

DAGENS AVSLAG

Skulle nästan kunna rödmåla hela listan. Men även den här natten ser NHL-matcherna mycket svåra ut. Det kan vara läge att spela på en massa kryss – men det bästa är troligen att inte lira alls.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

7 Salinity (V65-2) borde vinna, bara han går felfritt. Han är kanske inte världens travsäkraste häst men det känns ändå som om han är på väg att stabilisera sig. Senast såg han urstark ut när han stack undan till lätt seger. I ett litet fält kan Adielsson köra på säkerhet och låta tuffheten tala segerspråk.

DAGENS DRAG

9 Nisse i V65-5 kan vara draget i ett mycket jämnt lopp. Åke Svanstedts häst gillar den dryga distansen och visade härlig form senast. Då slog han en så bra häst som Infatti November efter en bra spurt. 4 Bambino Banker (V65-6) tar ledningen i ett huj. Sen ska han slås. Senast avslutade han sylvasst.

DAGENS AVSLAG

10 Evidence Ås (V65-6) borde egentligen vinna ett sånt här lopp. Men jag är inte jätteimponerad av hans form. Senast blev visserligen allt fel men jag vill se bättring i lopp innan jag spikar.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Hur jag än vrider och vänder på dagens objekt så finner jag inget som kan defineras som säkert. Eller ja, Norge och Ryssland möter i handbolls-VM Chile respektive Australien. Jag hittar just nu 1,01 på de förstnämnda lagen, men det är ju knappast något man blir fet på. 1 procent bankränta hur som helst.

DAGENS DRAG

Brynäs stoltserar just nu med två raka segrar vilket i min värld kan jämföras med det klassiska ordspråket om den blinda hönan som ändå fann sina korn. I kväll gästas man av Rögle som presterar bättre borta än hemma i Ängelholm. Tvåan betalar läckra 3,60 och ­testas med en näve polletter.

DAGENS AVSLAG

Timrå är nedtryckt i 1,57 hemma mot Södertälje. Visst, man är en klass bättre men i den här serien kan samtliga lag slå varandra vilket gör oddset ointressant. Pass på den!

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel