DAGENS BÄSTA SPEL

Publicerad:
Uppdaterad:

✓ Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Toulouse är helmotiverat inför den näst sista omgången av gruppspelet i Europa League. Laget är piskat att vinna – och möter nu ett Partizan Belgrad som har avbräck och dessutom redan utslaget. Ettan känns mycket sund till 1,40 hos Unibet.

HV71 vill vinna nu. Odds: 1,40.

DAGENS DRAG

Österrikiska Sturm Graz har hemsk form och är redan utslaget ur Europa League. Lär rotera i truppen här. För Dynamo Bukarest är läget annorlunda. Vettig form – och helmotiverat. Vettig etta till runt 1,80.

I NHL-hockeyn har Detroit och Washington toppchanser.

DAGENS AVSLAG

Kika på Europa League-tabellerna noga innan du lirar. Det finns flera tunga favoritettor som Sjachtar Donetsk, Werder Bremen, och Galatasaray som redan är klara för slutspelet. Sådana lag lirar inte jag på till skitodds.

✓ Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

När Basel och Roma möttes i Basel överraskade Basel med att vinna. Nu är Romaspelarna varnade och vill dessutom ha revansch för det nederlaget. Roma har uppåttrend och det framför allt för att Totti är tillbaka. 1,50 för hemmaseger är för bra för att låta bli att spela.

DAGENS DRAG

Klart förbättrad senast var 11 Zeus Boko och även om det var i ett rumphugget lopp med endast åtta hästar till start var han klart bra. Bakspåret är förstås negativt men med en favorit som är galopplysten tycker jag att Zeus Boko är intressant i V65-1 .

DAGENS AVSLAG

Det kom nog en besviken suck från Claes Svensson när han såg spårlottningen till V65-6, DD-2. Med 11 Marshal Hackstable är han chanslös för han har dessutom gått upp två klasser sedan V75-finalvinsten i förra starten.

✓ Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Roma anser sig vara ute och veva i fel klubbturnering. Laget får försöka att göra det bästa av situationen. Och då kan det passa bra med att försöka ta sig vidare från gruppen, vilket sker i kväll när ett Basel får åka hem tomhänt från den italienska huvudstaden.

DAGENS DRAG

Skellefteå gjorde en riktigt bra match borta mot Modo senast. Revanschlustan lär således vara enorm i kväll och jag tror att man bara kör över Brynäs, trots bortaplan. Finns att hämta till 2,50.

DAGENS AVSLAG

Jag anar viss trötthet hos LIF Lindesberg, vilket är konstigt med tanke på hur fystränaren Micke Nelson sköter lagets försäsongsträningar. 1,65 på LIF mot RIK känns fattigt.

Publicerad: