Spel

”Rör inte AIK:s tvåa”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Gårdagen blev lysande – Brynäs (1,45) gjorde sitt jobb och Sjachtar (2,15) slog som väntat Tottenhams reserver. I kväll är det läge att låta större delen av vinstpengarna vila. ”Säkraste” spelet är utan tvekan Västerås. Huddinge slås enkelt tillbaka. Oddset är lågt: 1,15.

DAGENS DRAG

Huddinge har inget att spela för och har tappat sin klart bästa spelare – målvakten Nicklas Svedberg (till Modo). Samtidigt väntar en av säsongens svåraste bortamatcher i Västerås. Jag tror på en solklar VIK-seger och spelar -4 mål till 1,90 hos Svenska Spel. Vitesse spelas till 1,75 (Betway).

DAGENS AVSLAG

AIK har en hel del skadeproblem och ”stjärnorna” vill nog inte friskna till för snabbt. En ”meningslös” match i Oskarshamn känns nog sådär kul. Nä, jag tror AIK helt fokuserar på kvalserien. Rör inte tvåan till fjuttiga 1,85.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 To Be Sir i V65-3 behövde verkligen loppet senast då han såg seg ut med tredje spår hela sista 700 meterna i ett tuffare gäng än dagens. Han är ingen snabbstartare men desto starkare och jag ser ingen i loppet som är bättre än han, alltså vinner han.

DAGENS DRAG

Hur många matcher i rad ska Mif Redhawks vinna? Hemmamatch i?dag mot Almtuna som har överraskat hela säsongen och nu är på jakt efter en direktplats till kvalserien. 3,30 är ett högt odds på tabellfemman när de möter tabellåttan och det spelar jag direkt.

DAGENS AVSLAG

AIK kan ha lite baksmälla efter publikfesten i onsdag mot Leksand på Hovet. Är redan klart för kvalserien och att då åka till Oskarshamn för en oviktig match är inte roligt. Tror nog att de som vilade i onsdags även vilar i dag i AIK.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Det blir inget revolutionerande under den här kategorin idag. Utbudet är precis vad man kan förvänta sig av en grå fredag i februari och därför håller vi igen på insatserna. Säkraste objektet är Västerås som hemma inte kommer att ha några bekymmer att besegra Huddinge.

DAGENS DRAG

Det vore intressant att få all fakta angående Shalke 04:s jul och nyårsfirande. Min misstanke är att firandet fortsatt en bra bit in på 2009 då insatserna under det nya året varit under all kritik. Idag väntar ett stekhett derby hemma mot Dortmund. Bortaoddset 4,75 lockar lite.

DAGENS AVSLAG

Johan Olsson må ha den bästa formen. Men nu handlar det om VM och vi som känner den tyske jätten, Axel Teichmann, vet vad han är kapabel till. Jag tittar inte åt 1,63.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Missa inte Djurgårdens heta playoff-rysare ikväll – streama direkt på Sportbladet!

Extern länk från Sportbladet

Se matchen här!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel