Spel

”Oddsen på Italien lockar inte”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag är övertygad om att Vetlanda tar speedway-guldet i år. Laget har imponerat klart mest hittills och är fortfarande obesegrat. Och på sin stora ”travbana” så är alla lag chanslösa. Så även dagens gäster: Vargarna. Banketta. Västervik har fin chans hemma mot Lejonen.

DAGENS DRAG

Bara två oddssatta matcher?... Ett drag och ett avslag – ibland är jobbet svårt. Draget? Sverige i U21-premiären mot Vitryssland till 1,75. Blågult är extremt samspelt och har haft fokus på den här uppgiften i flera år. Ettan ska vara sund.

DAGENS AVSLAG

I går tyckte jag Spanien (0–0 mot Tyskland) var en bräcklig favorit. I dag ser jag lite av samma tecken på Italien mot Serbien. Det skiljer så lite mellan lagen och jag tycker inte oddsen på Italien lockar. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

U21-EM på hemmaplan är stort och jag räknar kallt med en hemmaseger för Sverige. Även om det kan finnas en del premiärnerver hos svenskarna. Det kan vara lätt att underskatta Vitryssland, men jag tycker att Sverige har så pass bra lag att de ska vinna. 1,70 hos Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Innerspåret kan han inte försvara, men det är ett litet startfält i V65-1. Bara sju hästar vilket innebär att 1Kassio Roland ändå kommer få chansen. Senast fullföljde han bra i ett lopp som vanns av Glen Kronos och han visade då att formen verkligen finns där.

DAGENS AVSLAG

Klara favoriter på V4:an från Visby kan lätt åka dit. 5 Mint Condition i V4-4 är en sådan, då han förmodligen får göra grovjobbet utvändigt om ledaren.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Oddsen på dagens speedway-omgång har inte kommit än. Men Vetlanda på hemmaplan mot Vargarna är helt stenklar. Vetlanda kommer att vinna med minst 20 poäng, så den kan användas som trippelvirke eller spelas med handicap. Ta betalt.

DAGENS DRAG

Sverige i U21-EM-premiären bör vara ett säkert spel. Även om inte Vitryssland är helt usla. Men Sveriges lag ser bra ut och hemmaplanens fördel hjälper också till.

DAGENS AVSLAG

Dackarna blir förmodligen stora favoriter på bortaplan mot Smederna i speedwayen. Men Dackarna är mycket sämre på bortaplan och jag tycker de är överskattade i år. Jag skulle aldrig spela till under 1,50.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel