Spel

”Blev imponerad av Devils”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Båda spelen Kiev och Helsingborg värmde i går. Dagens utbud är klenare än nånsin en fredag. Kan vara läge för att spara vinstpengen. Den mest troliga vinnaren är Schalke 04 mot bottenlaget Cottbus. 04 har tänt till efter tränarbytet. Bra chans till 1,35

DAGENS DRAG

Tja vad ska man göra? Det går inte att koka soppa på en spik?...Men ett drag ska väl gå att hitta? Tveksamt. Men jag blev imponerad av New Jersey i första slutspelsmatchen mot Carolina. NJ vann skotten med förkrossande 39–19. Borde ta andra raka till 2,05.

DAGENS AVSLAG

Trabzonspor har varit inne i en svacka ett tag. Vann förvisso senast med 4–1 – men det var mot en särklassig jumbo. Är nu 1,40-favoriter hemma mot Genclerbirligi. Ett odds som jag inte hittar något spelvärde i.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Robert Bergh låter sin nya ”jänkare” 7 Production debutera i ett enklare gäng hemma på Bergsåker och med de tongångar som varit runt Production känns det väldigt spännande att få se honom tävla, lopp 4, V5-1 på Bergsåker. På samma bana vinner 2 Harlans Boogie lopp 9, V5-2.

DAGENS DRAG

Före den senaste starten tycker jag att 7 Yael Boko sett lite halvseg ut och sprungit och brytit på upploppet, inte riktigt fattat vad det går ut på. Senast såg det bättre ut då han efter en smörresa spurtade till seger, och från bra läge kan Torbjörn Jansson placera honom i läge för att vinna V65-4.

DAGENS AVSLAG

Efter två raka segrar har det blivit tre raka galopper för 1 Skaka Loss i V65-6. Såg inte bra ut före start när hon var med på V75 för tre veckor sedan. Då blev det galopp. Måste visa stabilare takter innan man vågar tro på henne igen.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Schalke 04 bör lätt slå Energie Cottbus. Schalke jagar Uefacup-plats medan Cottbus krigar runt nedflyttningsstrecket. Det skiljer mycket i grundkapacitet och Schalke har alltid haft lätt för Cottbus på hemmaplan. Schalke är dessutom på väg upp i form. Svenska Spels 1,30 duger bra.

DAGENS DRAG

Draget hittar jag i Belgiska ligan där Genk tar emot Gent. De här lagen har helt olika formkurvor. Gent är ruskigt på gång med fem vinster och en oavgjord på de sex senaste matcherna medan Genk har förlorat tre av de fyra senaste. Jag tror Gent fortsätter sin marsch mot toppen av serien.

DAGENS AVSLAG

New Jersey vann första mötet mot Carolina med 4–1 men att de ska stå i 1,70 nu i andra matchen, det känns för lågt. Jag säger i alla fall schaaas och letar andra objekt. Ha en trevlig helg.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel